Setari Cookie-uri

Orgasm de vis in 6 pasi

Placerea maxima resimtita in timpul actului sexual reprezinta o senzatie deosebita, mereu unica. Urmeaza sfaturile noastre si de fiecare data cand vei face dragoste cu iubitul tau, te vei bucura de un orgasm de vis:

Placerea maxima resimtita in timpul actului sexual reprezinta o senzatie deosebita, mereu unica. Urmeaza sfaturile noastre si de fiecare data cand vei face dragoste cu iubitul tau, te vei bucura de un orgasm de vis:

1. Detaseaza-te

Invata sa te relaxezi in timpul actului sexual. Elimina orice gand negativ care ti-ar putea distrage atentia dinainte sa ajungi in pat. Asculta muzica sau fa o baie fierbinte care te va ajuta sa te destinzi. Odata ce ai ajuns in bratele lui, lasa placerea sexuala sa iti invadeze gandurile si vei experimenta cele mai puternice senzatii. Daca partenerul tau este o persoana foarte directa si tu ai anumite rezerve in privinta comunicarii in pat, utilizeaza limbajul non-verbal pentru a-i transmite celuilalt gandurile tale.




2. Descopera ce iti place

Masturbarea este inca privita cu reticenta de anumite femei. Insa reprezinta cea mai buna metoda de a-ti cunoaste corpul si de a invata cat mai multe despre propria placere. Conform unor studii, majoritatea femeilor nu pot avea un orgasm fara stimularea clitoridiana. Daca si tu faci parte din aceasta categorie data viitoare cand vei practica metoda autostimularii exploreaza cu interes si alte zone erogene. Cu siguranta, vei descoperi si alte locuri in care iti place sa fii atinsa.

3. Obisnuieste-te cu imperfectiunile tale

Deja nu mai este un secret ca scenele perfecte de dragoste din filme nu au nicio legatura cu realitatea. Asadar, invata sa te iubesti asa cum esti si nu mai fa comparatii.

Desi s-a mai spus de atatea ori, nemultumirile privind imperfectiunea corpului inca impiedica foarte multe femei sa se bucure de placerea orgasmului. Iata un exercitiu util care poate avea beneficii asupra mentalitatii: data viitoare cand faceti dragoste, cel putin pentru cateva momente incearca sa te privesti prin ochii lui.

4. Intareste-tii muschii cu exercitiile Kegel

Bineinteles, aici vorbim despre muschii din zona vaginului. Aseaza-te intinsa pe spate, cu genunchii indoiti si talpile pe podea. Tine soldurile ridicate si impinge-le inainte si inapoi, contractand muschii intimi.

Respira regulat, relaxeaza-te si pe parcursul exercitiilor foloseste doar muschii vaginali, fara sa strangi si coapsele sau muschii abdomenului. Repeta acest exercitiu de doua trei ori pe zi. Incearca sa incordezi acesti muschi si in timp ce faci dragoste; vei experimenta mai intens placerea orgasmului. In plus, ii vei conferi si partenerului tau senzatii deosebite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.