Setari Cookie-uri

Sexul in trei, o optiune tentanta

Nu stiu care este parerea voastra, dar in ceea ce ma priveste, pot spune sincer ca nu le inteleg pe femeile care accepta sa faca sex in trei. Intr-adevar, tentatia este mare, ispita de asemenea, dar de aici si pana la a pune totul in practica doar de dragul curiozitatii...mai bine zic pas.

In timp ce Andreea povestea, Iulia, 32 de ani, zambea si isi plimba degetele prin par. Mi-am dat seama ca are un secret de impartasit:



Stiti cat de rebela sunt eu, nu vreau sa va schimbati parerea despre mine. Pentru mine sexul in trei nu mai este ceva nou. Nu stiu daca sa il numesc obisnuinta, dar o facem cam o data la fiecare doua saptamani. Avem doua prietene care sunt un cuplu. Nu putem vorbi despre exclusivitate, dar le-am ales pe ele pentru ca le cunoastem de foarte mult timp si ne intelegem destul de bine. Partidele de sex sunt diferite de fiecare data: fie ca suntem doar noi fetele, fie ca sunt eu, iubitul meu si o femeie, fie ca este iubitul meu si una dintre ele. Nu ma deranjeaza deloc sa il impart ci, din contra, ma bucur ca sunt si alte persoane care beneficiaza de pe urma lui. Pana la urma suntem femei si trebuie sa ne ajutam. Si daca ele au avut incredere in noi, de ce sa nu avem si noi incredere in ele?

In plus, de fiecare data totul este nou. Imi place atat de mult, iar ele au o imaginatie atat de bogata incat ne uimesc de fiecare cu noi tehnici absolut superbe!


Silvia, 25 de ani:

Eu nu am foarte multe de impartasit. Am avut doar doi parteneri sexuali, stiti ca sunt destul de fixista in gandire, nu imi plac noutatile astea. Nu stiu cum reusiti, dar cred ca pe mine m-ar apuca gelozia sa stau si sa ma uit cum iubitul meu este excitat datorita unei alte femei. Nu vad nimic sexy in asta, ci din contra.

Nu vreau sa par de moda veche, dar asta este parerea mea. Fac sex de cate ori vreau, in ce pozitii vreau si nu ma abtin de la nimic: jucarii, filme pentru adulti, accesorii pentru mine, catuse, roluri erotice, tinute sexy, vorbit murdar, sex oral, sex anal. Dar de aici si pana la a accepta o alta femeie in patul meu, cu partenerul meu, este cale lunga. Este ca si cum m-ar insela pe fata si chiar nu pot accepta asta.
”, a incheiat Silvia.

Tu ce parere ai despre partidele in trei? Ai fi de acord cu o astfel de schimbare in relatia ta doar pentru a iti satisface curiozitatile si poftele trupesti?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.