Setari Cookie-uri

Placere dureroasa: Tu ai accepta practica sado-masochista?

Pentru cele care inca nu stiu, desi cred si sper sa nu existe asemenea persoane, tehnica sado masochista este o sursa de placere sexuala asociata cu durerea. Mai exact, pe langa sexul realizat in mod obisnuit, aceasta are la baza dominarea si umilirea in scopul obtinerii satisfactiei sexuale.



Desi S&M-ul continua sa fie respins de catre societate, acesta nu este tocmai atat de periculos precum se pare. Pana la urma, este vorba despre placere si nu despre tulburari psihice. Riscul ca un partener sa devina cu adevarat sadic este destul de scazut (aproape nul) deoarece regulile jocului sunt clar definite de la bun inceput de parteneri.

Putem spune ca sado-masochismul este mai degraba un fel de dominare temporara decat o inclinatie perversa fara limite deoarece cuplurile deschise catre aceasta tehnica, o practica doar in timpul actului sexual.

Cum ramane cu sentimentele?

Desi suna destul de ciudat, permiterea partenerului de a fi dominat are o legatura destul de stransa cu sentimentele. Inainte de a judeca gresit, lasati-ma sa va explic. Ritualurile S&M se bazeaza in primul rand pe increderea reciproca dintre doua persoane si de aceea sunt efectuate doar de catre cuplurile care se afla intr-o relatie stabila, care se cunosc si stiu ca se lasa pe maini bune.

Ce ziceti, va tenteaza sa experimentati o astfel de practica sexuala?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.