Cand Nu trebuie sa faci sex

Cand Nu trebuie sa faci sex
Kudika
31 Octombrie 2011

Intampini dificultati cand trebuie sa iti refuzi iubitul? Nu ar trebui, deoarece este dreptul tau sa spui nu, atunci cand nu-ti doresti cu adevarat sa-i faci pe plac. Iata numai cateva situatii cand nu ar trebui sa-ti faci mustrari de constiinta pentru ca ai refuzat sa faci sex:

Intampini dificultati cand trebuie sa iti refuzi iubitul? Nu ar trebui, deoarece este dreptul tau sa spui nu, atunci cand nu-ti doresti cu adevarat sa-i faci pe plac. Sexul ocupa un loc esential in cuplu, dar nu reprezina baza unei relatii trainice. Iata numai cateva situatii cand nu ar trebui sa-ti faci mustrari de constiinta pentru ca ai refuzat sa faci sex.


viata sexuala si compromisNu esti pregatita

Faptul ca ti-ai inceput de mult viata sexuala, nu este un argument solid pentru a raspunde afirmativ oricarei propuneri. Daca te intalnesti de putin timp cu actualul tau iubit si te afli pe un teritoriu nou, este foarte normal sa mai astepti un timp. Asteptarea poate dura mai mult sau mai putin, depinde foarte mult de ceea ce iti doresti cu adevarat de la actuala relatie.

Sexul este condimentul principal dintr-un cuplu. Cand este servit deseori sau prea devreme, devine daunator sau lipsit de interes. De asemenea, poate ca ar trebui sa simti ceva mai mult pentru partenerul tau. Instinctele sexuale sunt foarte puternice si este usor sa te lasi purtata de val, invinovatind hormonii care au luat-o razna. Important este ca deciziile pe care le iei sa nu-ti afecteze increderea si stima de sine. Pleaca de langa un partener egoist si insistent care se gandeste mereu doar la placerile proprii.

Ti-ai pierdut interesul? O viata sexuala implinita presupune incredere

Neintelegerile sau rutina afecteaza deopotriva relatiile de durata. Cand intervine plictiseala si nici sexul nu mai reprezinta o placere, inseamna ca ti-ai pierdut interesul pentru el. Ce vei face mai departe? Doar n-o sa te complaci in relatie doar pentru a-l vedea pe el multumit. Aceasta alegere ar fi cat se poate de eronata.

In primul rand, mintindu-te iti privezi sansa la fericire. Cand constati ca relatia ta nu mai poate fi imbunatatita trebuie sa mergi mai departe fara sa privesti in urma. Sexul este mai mult decat un act firesc. Are nevoie de pasiune, erotism si atractie pentru a se transforma cu adevarat intr-un moment de placere.

Nu te simti respectata? Refuza sa faci sex de compromis

Fara incredere si respect nu se poate vorbi despre o relatie fericita. Iata doar cateva semne care pot certifica faptul ca iubitul tau a devenit mai degraba un egoist, preocupat doar de placerea lui. Desi nu aveti o viata sexuala monotona, incearca sa te convinga prin toate mijloacele sa o imbunatatiti. Cum? Insistand sa incercati pozitii noi, jucarii erotice. De ce nu, si o a treia persoana ar fi binevenita in dormitorul vostru; bineinteles, o femeie. Exemplele pot fi multiple, insa tu stii cel mai bine ce ai de facut daca nu te mai simti respectata.Refuza sa faci sex de compromis si pleaca dintr-o relatie care nu te mai satisface.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri