Setari Cookie-uri

Cand Nu trebuie sa faci sex

Intampini dificultati cand trebuie sa iti refuzi iubitul? Nu ar trebui, deoarece este dreptul tau sa spui nu, atunci cand nu-ti doresti cu adevarat sa-i faci pe plac. Iata numai cateva situatii cand nu ar trebui sa-ti faci mustrari de constiinta pentru ca ai refuzat sa faci sex:

Faptul ca ti-ai inceput de mult viata sexuala, nu este un argument solid pentru a raspunde afirmativ oricarei propuneri. Daca te intalnesti de putin timp cu actualul tau iubit si te afli pe un teritoriu nou, este foarte normal sa mai astepti un timp. Asteptarea poate dura mai mult sau mai putin, depinde foarte mult de ceea ce iti doresti cu adevarat de la actuala relatie.


Sexul este condimentul principal dintr-un cuplu. Cand este servit deseori sau prea devreme, devine daunator sau lipsit de interes. De asemenea, poate ca ar trebui sa simti ceva mai mult pentru partenerul tau. Instinctele sexuale sunt foarte puternice si este usor sa te lasi purtata de val, invinovatind hormonii care au luat-o razna. Important este ca deciziile pe care le iei sa nu-ti afecteze increderea si stima de sine. Pleaca de langa un partener egoist si insistent care se gandeste mereu doar la placerile proprii.

Ti-ai pierdut interesul? O viata sexuala implinita presupune incredere


Neintelegerile sau rutina afecteaza deopotriva relatiile de durata. Cand intervine plictiseala si nici sexul nu mai reprezinta o placere, inseamna ca ti-ai pierdut interesul pentru el. Ce vei face mai departe? Doar n-o sa te complaci in relatie doar pentru a-l vedea pe el multumit. Aceasta alegere ar fi cat se poate de eronata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.