Setari Cookie-uri

15 + 1 secrete: Am raspuns la cele mai jenante si ciudate intrebari despre sex

Iti este teama sa iti intrebi prietenii sau medicul ginecolog, avand impresia ca te faci de ras? Ei bine, noi ne-am pregatit cu o gramada de intrebari rusinoase, comice sau jenante legate de sex. Citeste in continuare pentru a te lamuri legat de orice nedumerire pe care o ai in ceea ce priveste sexul.

5. Cum pot preveni infectiile vaginale?

Intrebari jenante despre sex: prevenirea infectiilor vaginale

Exista cateva modalitatati destul de simple care te ajuta sa stai departe de infectiile vaginale: nu face foarte multe spalaturi vaginale (vaginul se curata singur), foloseste lenjerie din bumbac (bumbacul este mult mai bun decat materialul sintetic deoarece lasa pielea sa respire) si in timpul noptii dormi dezbracata pentru a lasa aerul sa patrunda in vagin.

6. Exista vreun secret pentru a ma pricepe la sexul oral?


Sexul oral te poate transforma intr-o zeita a sexului daca stii ce trebuie sa faci. Singurul secret in aceasta practica este entuziasmul. Cu cat iubesti mai mult ceea ce faci, cu atat vei fi mai buna.

7. Daca nu am orgasm, pot ramane insarcinata?


Orgasmul feminin nu are nicio legatura cu sarcina deoarece nu este un lucru necesar pentru a ramane insarcinata. Este de ajuns ca barbatul sa ejaculeze in interiorul tau pentru a ramane insarcinata deoarece spermatozoizii vor fi inauntrul vaginului, croindu-si drum pana cand ajung la ovule.

8. Pot lua raceala de la el daca i-am facut sex oral?

Intrebari jenante despre sex: poti lua raceala practicand sexul oral?

In principiu, practicarea sexului oral in perioada in care el este racit nu ar trebui sa influenteze starea ta de sanatate. Dar, daca el isi atinge penisul cu mana pe care a tinut-o la gura cand a stranutat sau cu care si-a sters nasul, atunci poti lua raceala.

9. Daca fac sex neprotejat in timpul menstruatiei exista posibilitatea sa raman insarcinata?


Categoric. Chiar si in timpul menstruatiei sexul neprotejat iti poate aduce surprize neplacute. Desi nu exista ovulatie in acea perioada a lunii, exista totusi femei care au un ciclu menstrual neregulat, iar ovulatia poate aparea aproape de perioada menstruatiei. In plus, spermatozoizii traiesc in corpul femeii pana la 4 zile si este posibil ca menstruatia sa se incheie in acea perioada si sa inceapa ovulatia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.