Setari Cookie-uri

15 + 1 secrete: Am raspuns la cele mai jenante si ciudate intrebari despre sex

Iti este teama sa iti intrebi prietenii sau medicul ginecolog, avand impresia ca te faci de ras? Ei bine, noi ne-am pregatit cu o gramada de intrebari rusinoase, comice sau jenante legate de sex. Citeste in continuare pentru a te lamuri legat de orice nedumerire pe care o ai in ceea ce priveste sexul.

Vaginul este foarte sensibil in prima treime din lungimea sa, asa ca un penis mai lung nu creeaza neaparat mai multa placere. In ceea ce priveste latimea penisului, exista multe femei care prefera un penis mai gros.

15. Pot lua HIV daca practic sexul oral?


Da. Desi riscul este mai mic decat in cazul sexului vaginal, exista posibilitatea sa te infectezi cu HIV practicand sexul oral. Sangele infectat din gura poate patrunde in corpul tau prin mucoasa vaginului. De asemenea, lichidul seminal contine virusul HIV. Exista riscul sa iei acest virus daca ai rani sau o carie adanca si el ejaculeaza in gura ta.

16. Este in regula daca ma joc cu mancarea in timpul sexului?


Sincer, vaginul trebuie sa fie ferit de toate chestiile ciudate, chiar si de mancare. Bacteriile vaginale iubesc zaharul, asa ca fructele sau produsele dulci precum ciocolata, frisca, mierea sau fructele nu au ce cauta in zona ta intima.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.