Setari Cookie-uri

15 + 1 secrete: Am raspuns la cele mai jenante si ciudate intrebari despre sex

Iti este teama sa iti intrebi prietenii sau medicul ginecolog, avand impresia ca te faci de ras? Ei bine, noi ne-am pregatit cu o gramada de intrebari rusinoase, comice sau jenante legate de sex. Citeste in continuare pentru a te lamuri legat de orice nedumerire pe care o ai in ceea ce priveste sexul.

10. Inghitirea spermei imi da peste cap cura de slabire?

Intrebari jenante despre sex: Dieta si sperma

Sub nicio forma. De obicei sperma ejaculata in urma unei partide de sex incape intr-o lingurita si contine spermatozoizi, zaharuri, proteine, apa si doar aproximativ sapte calorii.

11. Daca folosesc anticonceptionale, sunt protejata de bolile cu transmitere sexuala?


Din pacate, pilulele contraceptive te protejeaza doar de o sarcina neplacuta. Pentru a fi sigura ca nu vei lua aceste boli, foloseste prezervativul in timpul partidelor cu necunoscuti sau cu parteneri pe care nu ii cunosti foarte bine.

12. Este bine daca practic sexul anal?

Intrebari jenante despre sex: Este bine daca practic sexul anal?

De obicei, sexul anal poate fi practicat de orice femeie, insa practicarea acestuia poate veni cu o serie de probleme micute: sexul anal poate provoca iritatii in zona anusului (din cauza faptului ca acesta nu este suficient lubrifiat) si, cel mai important, poti avea surprize neplacute in ceea ce priveste bacteriile fecale. Daca vrei sa incerci aceasta experienta, te sfatuiesc sa folosesti lubrifiant din belsug si prezervativul.

13. Partenerul meu are negi pe maini. Ii pot lua daca ma atinge in zona intima?


Da, exista riscul, dar astfel de intamplari sunt destul de rare. Negii de pe maini si cei din zona intima apar din cauza unor tulpini diferite de papilomavirus. Pentru a te linisti, exista peste 100 de tulpini, multe dintre ele fiind inofensive. Dar, in unele cazuri, tulpina de HPV care determina aparitia negilor in zona mainii poate cauza si aparitia acestora in alte zone.

14. Ce conteaza mai mult, lungimea sau latimea?

Intrebari jenante despre sex: Marimea conteaza?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.