Setari Cookie-uri

Cate suflete pereche are o persoana?

Inca de mici traim cu dorinta adanc inradacinata in suflet ca intr-o zi, acel print pe cal alb va veni si ne va salva, ne va da peste cap toata viata si ne va face sa ne indragostim nebuneste.

Inca de mici traim cu dorinta adanc inradacinata in suflet ca intr-o zi, acel print pe cal alb va veni si ne va salva, ne va da peste cap toata viata si ne va face sa ne indragostim nebuneste.

Poate ca printul s-a transformat intr-un metrosexual pasionat de shopping mai mult decat femeile, iar calul a devenit un bolid de lux, sub a carui capota dorm caii putere, dar pofta de iubire a ramas neschimbata. De la o relatie trecem la alta, apoi la alta si la alta pana in momentul in care obosim sa mai cautam acel suflet pereche ratacit in lume.

Suflete pereche: unul pentru fiecare persoana

Pe planeta sunt peste 7 miliarde de persoane, numarul barbatilor depasindu-l pe cel al femeilor. Poti sustine cu tarie ca in aceasta masa de oameni doar unul singur este sortit sa iti fie partener pe viata?

Suflete pereche din naivitate


Prima iubire este si ultima. Cu acest “slogan” ne incepeam viata. Prima pasiune pentru un baiat, primul sarut, prima imbratisare, prima atingere…prima iubire. Deja te simteai in al noualea cer. Lumea parca era altfel, nu mai existau bariere in calea fericirii tale, iar iubirea pentru el crestea secunda cu secunda. Asta pana cand inima ti-a fost sfasiata, distrusa, sfaramata in bucati. Aveai impresia ca totul in jurul tau se prabuseste, noptile se tranformau in zile, lacrimile erau un rau nesecat de amintiri si durere. Promiteai sa nu mai iubesti niciodata cu inima si erai convinsa ca el era iubirea vietii tale, iar tu, din naivitate, l-ai pierdut.

Suflete pereche din naivitate

Ai invatat pentru prima data ca dragostea doare…iar acesta era doar inceputul.

Suflete pereche din compromis


Parca prea multe suflete pereche avem de-a lungul vietii. Iubirile vin si pleaca, lasand in urma amintiri incarcate cu durere sau cu sclipiri de fericire. Sufletul pereche este inlocuit cu altul, parca mai bun, mai frumos, mai matur, mai…special.

Nu am putea sa luam cate ceva de la fiecare barbat cu care am fost si sa facem astfel un barbat minune, acel suflet pereche la care visam de mici? Nu spun ca femeile sunt victimele in povestile de dragoste, nici vorba. In orice relatie fiecare partener vine cu un bagaj, in care sunt incluse amintirile lui, defectele, calitatile, fostele iubiri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.