Setari Cookie-uri

Cate suflete pereche are o persoana?

Inca de mici traim cu dorinta adanc inradacinata in suflet ca intr-o zi, acel print pe cal alb va veni si ne va salva, ne va da peste cap toata viata si ne va face sa ne indragostim nebuneste.

Suflete pereche din compromis

Acest bagaj nu este lasat la usa, ci din contra, insoteste persoana respectiva pe oriunde. Iar cand incerci sa il deschizi pentru a face ordine, simti ca nu te mai opresti. Ajungi sa iti doresti sa schimbi totul, fara a sti ca bagajul reprezinta reflectarea virtuala a acelei persoane si, cu cat schimbi mai mult, cu atat masca lui creata de tine devine mai groasa, mai rigida, mai dura, ajungand sa se sparga.

Suflete pereche intr-o lume nebuna


Ar fi mult mai simplu daca sufletul pereche ar avea un nume specific, dupa care sa il recunoastem. Dar cum este posibil ca, intr-o lume plina de oameni, soarta sa ne-o aduca pe acea persoana facuta special pentru noi? Cine rezolva ecuatiile atat de complicate pentru ca noi sa ne intalnim perechea?

Suflete pereche intr-o lume nebuna

Si, cel mai important, daca sufletul meu pereche nu s-a nascut in viata mea, este un bastinas dintr-un trib African sau a pierit in timp? Asta inseamna ca voi ramane singura? Nu ar fi mai bine daca am avea mai multe suflete pereche? Pleaca unul, vine altul…asa, viata ar fi mai frumoasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.