Setari Cookie-uri

Cat de mult dauneaza cuplului partidele de sex in trei?

Peste tot pe unde ne uitam gasim sfaturi conform carora ar trebui sa fim deschise in ceea ce priveste sexul. Nu am inteles niciodata ce inseamna cu adevarat evolutia gandirii omului si nici nu stiu daca in trecut sexul era o tema la fel de dezbatuta ca acum.

Exista destul de multe probleme si variante de analizat inainte de a accepta aceasta metoda extrema.

Oare care este limita indulgentei femeii?


Sex in trei, placere din gelozie

Spunem ca nu acceptam sa fim inselate. Unele dintre noi considera chiar si flirtul un mod indirect de a iti insela partenera. Asta, pentru ca suntem adeptii monogamiei, metoda prin care apartinem unul altuia, iar adunarea este simpla: 1+1=2.

Cine ne poate oferi certitudinea ca va fi ca inainte?


Sexul in trei poate fi vazut precum un alt mod de a fi inselata. Faptul ca faci si tu parte din ecuatie este doar o simpla iluzie, care va disparea intr-un final, insa atunci va fi prea tarziu si vei da piept cu dura realitate. Exista posibilitatea ca tu sa te simti exlusa in timpul actului sexual sau el sa fie vrajit de miscarile celeilalte femei, incat sa se indragosteasca la prima... “pozitie”. Atunci diversitatea si noutatea vor fi inlocuite cu dezamagirea si deziluziile.

Partida de sex in trei, o placere din gelozie

Nu exista absolut nimeni care sa iti garanteze faptul ca barbatul pe care il iubesti si caruia ii pui pe o tava de argint astfel de fantezii, iti va fi fidel intreaga viata.

Deja a facut-o alaturi de tine. De ce nu ar face-o si singur?



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.