Setari Cookie-uri

De la toate femeile: Degetul din mijloc pentru misogini

Era o vreme in care barbatul stia sa respecte o femeie si sa o aprecieze la adevarata sa valoare. Din pacate, acea perioada a apus de ceva timp, stima fiind inlocuita cu dispretul, iubirea cu infidelitatea, iar politetea cu grosolania.

Era o vreme in care barbatul stia sa respecte o femeie si sa o aprecieze la adevarata sa valoare. Din pacate, acea perioada a apus de ceva timp, stima fiind inlocuita cu dispretul, iubirea cu infidelitatea, iar politetea cu grosolania.

Nu stiu de unde a pornit intreg acest fenomen, dar se pare ca barbatii misogini se inmultesc mai repede decat ciupercile dupa ploaie. Indiferent de zona in care locuiesti sau de cercul de prieteni pe care il frecventezi, trebuie sa existe un anumit barbat care sa nu stie ce inseamna respect pentru sexul feminin.

Unde este politetea de altadata?


Misoginii, pusi la respect

Am cerut libertate, am primit-o, am vrut independenta, am obtinut-o si pe-aia, am tinut mortis sa fim pe picioarele noastre pentru a nu simti intretinute, am facut tot posibilul si ne-am descurcat si pe planul asta. Dar sa cerem de la ei intelegere si respect, este ca si cum am porni cel de-al treilea Razboi Mondial.

M-am saturat sa merg pe strada si sa fiu fluierata si claxonata la fiecare 5 secunde de muncitorii de pe marginea drumului sau de cocalarii din masinile cu numere straine. Un prieten mi-a spus ca noi suntem vinovate pentru ca s-a ajuns in stadiul acesta. Am incercat sa imi inghit cuvintele pentru a nu rani o persoana la care tin.

Din cate stiam eu modul in care ne imbracam nu afecteaza pe nimeni. Intr-adevar, suntem oameni, si cand mergem pe strada nu putem sa ne uitam la pasarile cerului. Dar nu cred ca este prea greu sa iti tii propriile ganduri in frau.

Misoginii: Ce ne facem cu ei?

Daca barbatii misogini, disperati, casatoriti si cu copii acasa nu reusesc sa isi tina bijuteria in pantaloni si isi dau drumul la gura de fiecare data cand vad o femeie aranjata pe strada, asta nu inseamna ca eu trebuie sa renunt la a mai fi femeie.

Nu vreau sa ajung sa imi fie teama sa merg pe strada


Ma imbrac cum vreau pentru ca nu platesc nicio taxa pentru a merge pe strada, port tocuri pentru ca vreau sa fiu feminina, imi iau fusta scurta pentru ca vreau sa ma simt bine in pielea mea, ma machiez pentru a ma simti mai frumoasa, imi coafez parul pentru ca ma plictisesc foarte repede de aspectul meu. Niciodata nu o sa renunt la ceea ce sunt din cauza barbatilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.