Setari Cookie-uri

De la toate femeile: Degetul din mijloc pentru misogini

Era o vreme in care barbatul stia sa respecte o femeie si sa o aprecieze la adevarata sa valoare. Din pacate, acea perioada a apus de ceva timp, stima fiind inlocuita cu dispretul, iubirea cu infidelitatea, iar politetea cu grosolania.

Aud numai cuvinte “dulci” cand trec pe langa barbatii fara minte. Si nu sunt doar eu in situatia asta, milioane de femei se confrunta cu astfel de probleme la fiecare minut.

Vreau sa scap de barbatii misogini


Barbatii misogini: Cum scapam de ei?

As vrea sa am puterile lui Superman, forta lui Batman, dibacia lui Spiderman, taria lui Popeye si armura lui Iron Man. As vrea sa le fie teama de mine doar cand ma uit in ochii lor, sa le pot inspira frica, sa le inchid gura cu panza de paianjen si sa o ia la fuga doar cand ma vad.

As vrea sa fie speriati de mine asa cum sunt si eu cand trec pe langa un cerc de barbati si ma rog sa fie decenti si sa nu faca publice gandurile murdare pe care le au. As vrea sa imi permit sa merg linistita pe strada fara a astepta jigniri si cuvinte obscene din partea lor. As vrea sa pot sa fiu eu, sa ma port normal, sa ma imbrac cum am chef. As vrea sa am dreptul sa fiu femeie.

Sursa foto front si main: Northfoto.com


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.