Mi-am facut curaj si am hotarat sa revin. Multe dintre cititoarele Kudika mai vechi ma cunosc, eram ajutorul lor din umbra in relatii, sprijinul moral si prietena de nadejde, cu o gura cam colorata. Pentru cele care ne citesc de curand, trebuie sa imi fac o introducere ca la carte: Sunt Noemi si sunt o sexperimentata.

Alchimia iubirii: Amesteca aceste 12 ingrediente

Pentru voi sunt femeia care le stie pe toate, dar nu stie nimic, sunt sotia iubitoare prin ochii cunoscutilor si femeia usoara prin ochii barbatului, sunt persoana fara identitate, insa fara secrete si, cel mai important, sunt sustinerea de care aveti nevoie pentru a supravietui intr-o relatie.

Sa trecem si la fapte

Totul despre sex, spioni si secrete in cuplu

Cand vine vorba despre sex nu stiu sa va definesc limite, asta pentru ca pentru mine sexul nu inseamna doar un act sexual, desfranare si dezmat. Sexul include si sentimente, pasiune, relaxare sufleteasca. Pentru mine dragostea este doar un ingredient care, amestecat cu amor, dorinta si pofta de placere, se transforma in sex.

Nu trebuie sa umbli din floare in floare, asteptand sa fii polenizata pentru a te simti fericita si implinita ca femeie. O femeie cu experienta poate fi si o femeie care a avut intreaga viata un singur partener sexual, insa este o cunoscatoare in arta erotismului.


Eu te ajut sa colorezi rutina

Rutina face parte din viata noastra, fiind mai mult un stil de viata decat o etapa prin care trecem. Nu trebuie sa fugi de rutina, ci din contra, trebuie sa intelegi ca aceasta este parte din tine, sa accepti ceea ce esti si sa inveti sa iti faci alte prioritati pentru a depasi situatia.

Sex, relatii si roluri erotice

Rutina se instaleaza intr-o relatie in momentul in care partenerii ajung sa se cunoasca destul de bine incat sa se simta confortabil unul cu celalalt. Pe plan sexual rutina este o pacoste. Sexul devine din ce in ce mai rar, pasiunea scade in procente, iar orgasmele sunt aproape inexistente, precum zapada din aceasta iarna. Doar pe alocuri si in anumite zile vantul va reusi sa bata la bord, ridicand panzele si moralul sexual.

20 de Semne ca EL e ALESUL
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: