Setari Cookie-uri

Sex, spioni si secrete

Mi-am facut curaj si am hotarat sa revin. Multe dintre cititoarele Kudika mai vechi ma cunosc, eram ajutorul lor din umbra in relatii, sprijinul moral si prietena de nadejde, cu o gura cam colorata. Pentru cele care ne citesc de curand, trebuie sa imi fac o introducere ca la carte: Sunt Noemi si sunt o sexperimentata.

La fel ca si ursul care intra la hibernare, dorinta noastra are nevoie de momente de repaus, de odihna insa, daca stii sa o trezesti la viata, vei realiza ca aceasta este mai puternica si mai mare ca niciodata. Ea nu se stinge, ci doar atipeste.

Sexul si imaginatia fara limite


Sex, relatii si roluri erotice

Am fost de curand cu partenerul meu la un restaurant cu specific libanez, in care atmosfera este condimentata de dansatoarele de belly dance. In momentul in care tinerele au inceput sa danseze, el nu a mai avut ochi pentru mine, trupul i-a ramas inclestat intr-o singura pozitie, gura cascata, fiind atent la fiecare miscare pe care acestea o faceau. Incercand sa il resuscitez din starea de excitare vizuala, i-am oferit un servetel pentru a isi sterge saliva care ii lucea in jurul buzelor. Mi-a zambit cu coltul gurii, dandu-si seama cat de penibil a fost.

Intreaga seara am fost socata si, in acelasi timp, fascinata de vraja pe care dansatoarele i-au facut-o. Oare eu nu puteam sa il aduc intr-o astfel de stare? Nu am stat prea mult pe ganduri, ca a doua zi am si fugit la o taraba de pe langa Unirii, am luat un batic cu banuti si m-am intors in graba acasa. Mi-am pus o fusta lunga, baticul peste, am ramas in sutien si i-am aratat eu ce femeie are langa el. In timp ce imi unduiam soldurile si ii zambeam cu tact, el intra in starea de hipnoza asemanatoare serii precedente. Am reusit sa ii demonstrez ca pot sa ies din aria mea de confort si pot sa resuscitez relatia noastra. Sexul a fost grozav. Pentru cateva clipe am fost cadana lui si el a fost seicul meu.

Am descoperit ca pentru rolurile erotice nu trebuie sa ne schimbam, ci din contra. Cu ajutorul acestora scoatem la iveala parti ciudate, sexuale si pasionale ale noastre despre care nici nu stiam ca exista. Astfel de roluri ne ajuta sa ne exploram adevaratele persoane, sa iubim in alte limbi si sa facem sex in alte culturi.

Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.