Setari Cookie-uri

5 motive pentru care amana pasul cel mare

Traiesti alaturi de el o frumoasa poveste de dragoste. Te iubeste si este fericit langa tine, dar ai observat ca ocoleste cu desavarsire intrebarea magica si orice aluzie referitoare la casatorie este complet exclusa. Vrei sa stii de ce? Uite numai 5 motive pentru care iubitul tau amana pasul cel mare:

4. Ii este teama de rutina

Cand ma gandesc la rutina, imi vine in minte un singur lucru: indiferenta. Atata timp cat ambii isi doresc o relatie, o pot transforma in cea mai frumoasa poveste de dragoste si plictiseala nu are cum sa se instaleze. Un cuplu fericit are intotdeauna nevoie de doua persoane implicate si nu de una singura care sa lupte in zadar.

cuplu fericit Daca teama de rutina il determina pe el sa faca pasul cel mare, cred ca nu te pretuieste suficient. Cel care te iubeste cu adevarat, ar trebui sa exalte de bucurie gandindu-se cum ar fi sa se trezeasca in fiecare dimineata langa tine.

5. Nu s-a convins ca esti aleasa

Iata urmatorul scenariu. Sunteti impreuna de cativa ani, va stiti parintii, prietenii si totul merge excelent intre voi. Poate aveti planuri sa va mutati impreuna, ori locuiti deja sub acelasi acoperis. Cu toate astea, de fiecare data cand discutia ajunge in preajma casatoriei, el zambeste discret si schimba subiectul spunand ca mai aveti timp. Sau ca nu e momentul. Daca aceasta descriere iti pare familiara, inseamna ca ai alaturi barbatul nepotrivit.

Daca dupa atata vreme inca nu s-a convins ca esti aleasa si refuza sa vorbeasca despre o familie, nu este un semn bun. Poate barbatul ideal in ochii tai este de fapt unul temator si nehotarat care nu va avea niciodata curajul sa te ceara de sotie, dar nici sa se desparta de tine. In acest caz, iti revine tie dreptul sa faci urmatoarea miscare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.