Setari Cookie-uri

5 secrete ale punctului G

Cu totii stim faptul ca stimularea corecta a zonelor erogene este una dintre cele mai importante metode pentru a atinge orgasmul. Punctul G se numara printre cele mai sensibile zone erogene ale femeii si cel mai important aspect al acestuia consta in faptul ca, daca este stimulat corect, ofera senzatii sexuale intense.

Desluseste tainele misteriosului punct G, transformandu-te astfel intr-o experta pe plan sexual. Ernst Grafenberg, sexolog de origine neamt, a fost cel care a descoperit punctul magic in anul 1940 si chiar si dupa atata timp, parerile inca sunt impartite cu privire la existenta acestuia.

2. Cum depistezi punctul G?

2. Cum depistezi punctul G?
Pentru a putea gasi punctul G trebuie sa incepi cu preludiu deoarece doar daca esti intr-o stare de excitatie il poti descoperi. Un alt moment ar fi dupa un orgasm, punctul G marindu-si dimensiunea si fiind mai usor de depistat.
Relaxeaza-te si stai intinsa pe pat cu picioarele desfacute. Lubrifiaza doua degete si introdu-le in vagin (aceasta “sarcina” poate fi indeplinita si de partenerul tau), presand usor peretele frontal al acestuia. Cauta dupa un punct mai tare care, atunci cand este presat, creeaza un mic discomfort. Daca este stimulat corect, prin miscari circulare si alternante sau cercuri mici, senzatiile vor fi tot mai puternice si vor duce la un orgasm puternic.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.