Setari Cookie-uri

5 secrete ale punctului G

Cu totii stim faptul ca stimularea corecta a zonelor erogene este una dintre cele mai importante metode pentru a atinge orgasmul. Punctul G se numara printre cele mai sensibile zone erogene ale femeii si cel mai important aspect al acestuia consta in faptul ca, daca este stimulat corect, ofera senzatii sexuale intense.

Desluseste tainele misteriosului punct G, transformandu-te astfel intr-o experta pe plan sexual. Ernst Grafenberg, sexolog de origine neamt, a fost cel care a descoperit punctul magic in anul 1940 si chiar si dupa atata timp, parerile inca sunt impartite cu privire la existenta acestuia.

1. Localizarea si dimensiunea punctului G

1. Localizarea si dimensiunea punctului G
Chiar daca numerosi experti sunt sceptici in ceea ce priveste punctul G, cea mai raspandita parere legata de pozitionarea sa face referire la zona din interiorul vaginului si, mai exact, in spatele osului pubian.
In functie de corpul fiecarei femei, punctul G se gaseste pozitionat la o distanta de 2-6 centimetri in interiorul vaginului. Este o zona sensibila si mica, de marimea unui bob de fasole, care isi schimba dimensiunea, marindu-se in momentul stimularii.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.