Setari Cookie-uri

Eu aici, tu acolo... In pat cu internetul

Cum facem fata unei astfel de relatii?

Cum facem fata unei astfel de relatii?

Relatiile la distanta sunt cele mai complicate: nu esti aproape de partener, nu ii poti oferi sprijinul si suportul tau, pierdeti momente importante despartiti si va simtiti complesiti de sutele de kilometri care va despart. Cum poti sta intr-o astfel de relatie si, cel mai important, cum poti tine aprinsa flacara iubirii intr-o relatie la distanta?

Eu aici, tu acolo... In pat cu internetul


Relatie la distanta: In pat pe internet

Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont daca te afli intr-o relatie la distanta:

1. Relatia la distanta... serioasa?!


Tu il iubesti sau, cel putin, te simti atrasa de el si vrei sa aveti o relatie serioasa impreuna. Dar esti pe aceeasi lungime de unda cu el? Stie ce simti sau iti impartaseste sentimentele? Inainte de a te implica intr-o astfel de relatie vorbeste deschis cu partenerul, afla ce gandeste, care sunt asteptarile lui si stabiliti cateva conditii pentru a supravietui.

Relatie la distanta monogama? Sunteti monogami sau va intalniti si cu alte persoane? Da, stiu, poate fi o intrebare ciudata si dificila, insa te va scuti de suferinta sau de alte incercari sortite esecului.

2. Comunicare si iar comunicare


Relatie la distanta: In pat pe internet

Comunicarea este punctul cheie.

Diseara ne vedem pe Skype.” Este foarte important sa va cunoasteti programul si sa comunicati. Calitatea si cantitatea comunicarii cresc considerabil in momentul in care iti iei angajamentul si intri intr-o relatie la distanta. Pana la urma comunicarea si sentimentele sunt singurele elemente care va mentin relatia pe linia de plutire.

Asigura-te ca esti pregatita sa discuti pe internet, sa porti conversatii interminabile, sa trimiti mailuri si sms-uri.

3. Increderea conteaza cel mai mult


Increderea este elementul principal, care tine o relatie la distanta pe linia de plutire. In momentul in care esti intr-o relatie la distanta, trebuie sa lasi deoparte starile de geloziile si capriciile copilaresti. Rolul tau ca partener se va schimba radical si va trebui sa fii mult mai calma si mai intelegatoare. In relatiile la distanta nu trebuie sa existe nelamuriri, certuri dese sau situatii nerezolvate deoarece acestea sunt cele care alimenteaza furia si neincrederea partenerului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.