Setari Cookie-uri

10 reguli de dragoste pe care le-am invatat din Tetris

Jocul Tetris, un bun indrumator in dragoste?

5. Uneori este in interesul tau sa te opresti din joc. Nu juca pana cand pierzi, ci opreste-te din joc atunci cand iti dai seama ca nu mai este nimic de facut. In relatii nu te astepta sa poti salva o dragoste stinsa de mult timp;

6. Cu cat joci mai mult, cu atat te descurci mai bine. Esti mult mai eficienta, incepi sa inveti strategii, stii cum se aseaza piesele. In relatii, o data ce stai alaturi de un barbat, ajungi sa il cunosti, sa ii descoperi defectele si calitatile si sa afli cum gandeste.

Reguli de dragoste din Tetris

7. Experimenteaza. Uneori formele diferite pozitionate corect dau nastere unor combinatii surprinzator de bune.

8. Nu iti face griji in ceea ce priveste punctajul final. Tot ceea conteaza este durata jocului. In relatii nu te gandi foarte mult la viitor. Ia in calcul doar prezentul si traieste clipa.

9. Tetris-ul este o provocare distractiva, care te relaxeaza. In momentul in care esti intr-o relatie, trebuie sa fii fericita, sa fii mandra ca iubesti si sa fii apreciata de partener.

Citește și:

10. Daca te simti coplesita, ia o scurta pauza. Daca simti ca esti atat de sufocata incat nu mai poti respira, atunci schimba strategia sau ia o pauza. Pune-ti in ordine gandurile si sentimentele si incearca si altceva.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.