Fii sincera si recunoaste-ti defectele!

Dragoste sau Iubire? Sau amandoua?

1. Dramatizarea. Dupa o cearta minora el deja a uitat ce s-a intamplat, in timp ce tu construiestii deja scenarii apocaliptice despre despartire.

2. Celebra intrebare, “M-am ingrasat?”. Nu doar ca ii pune in dificultate, dar ii obliga sa te minta cu buna stiinta, chiar daca este evident ca ai luat cateva kilograme in plus.

3. Mereu intarzii. Cele 5 minute se transforma intotdeauna in 50 si te mai intrebi de ce este nervos cand va intalniti.

sursa foto: shutterstock.com

4. Alintatul in public. Poti sa ii arunci o privire afectuoasa in timp se il mangai pe cap, dar iubitel si iepuras sunt apelative care trebuie sa ramana doar in intimitatea voastra.

5. Santajul emotional. Daca m-ai iubi cu adevarat ai face asta pentru mine. Nu-i asa ca replica aceasta iti este destul de cunoscuta?

6. Barfa cu fetele. Barbatii nu vor intelege niciodata placerea de a pierde jumatate din zi cu prietenele, palavragind despre viata altor femei.

7. Certurile in public. Chiar daca a uitat din nou sa stranga masa si hainele-i troneaza iar in mijlocul camerei, asteapta sa fiti intre patru ochi pentru a-i face observatie.

8. Mania perfectiunii. Ati mancat, trebuie sa speli vasele. V-ati trezit din somn? Atunci trebuie neparat sa faci patul chiar daca el ar mai lenevi macar 10 minute dupa micul dejun.

9. Nehotararea. Esti indecisa si oferi intotdeauna raspunsuri imprecise la cele mai simple intrebari.

10. Plansul la filmele siropoase. In timp ce el mai are putin si adoarme, tu ai consumat deja un pachet de servetele si il acuzi ca este un insensibil.

11. Flirtul cu altul. Barbatii nu sunt atenti la detalii, dar fii sigura ca vor observa imediat schimbul de priviri rapid pe care l-ai avut cu chelnerul acela dragut.

12. Scuzele pentru a scapa de sex. Dupa ce te-ai ridicat de la masa, brusc a inceput sa te doara capul si trebuie sa te bagi la somn.

13. Testele capcana. Il trimiti sa iasa cu baietii, dar in sinea ta abia astepti sa faca o greseala ca apoi sa-i reprosezi ca nu te apreciaza.

14. Minciunile nevinovate. Nu m-am suparat, inseamna de fapt, da, sunt foarte suparata pe tine dar trebuie sa ghicesti singur motivul.

Cum sa scapi dintr-o relatie abuziva
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: