Setari Cookie-uri

Cum sa nu te casatoresti din motivele gresite

Pasii catre te conduc spre o casnicie fericita.

Motivele gresite

Daca intelegem cateva din motivele gresite pentru care oamenii se casatoresc, am putea evita sa fim noi insine administratori prosti ai vietii de celibatar.

- Presiunea - Aceasta reprezinta influenta prietenilor, a familiei, a societatii si a chiar a propriului subconstient, care iti transmite urmatorul mesaj: “Ar trebui sa fii intr-o relatie, iar daca nu esti, inseamna ca e ceva in neregula cu tine.” Intrebarile cheie pe care trebuie sa ti le pui sunt:

a) Cei mai multi dintre prietenii tai sunt implicati in relatii, in timp ce tu esti inca singur?,
b)Ai peste 30 de ani si esti necasatorita?,
c) Esti ultima persoana din familie care “se asaza la casa ei”?,
d) Ai divortat recent?

mariaj sursa foto: shutterstock.com

Societatea noastra poate exercita multa presiune asupra membrilor familiei si prietenilor necasatoriti. Este timpul sa ii lasam in pace si sa invatam sa le pretuim singuratatea.

Citește și:

- Singuratatea si Disperarea - Prea multe persoane se casatoresc doar pentru ca se simt singure si disperate.

Atunci cand te simti singur sau disperat este foarte probabil sa faci alegeri proaste in viata ta sentimentala si sa sfarsesti intr-o relatie care nu te multumeste. O persoana singura si disperata va ramane singura si dupa casatorie.

Unii oameni sunt atat de saraciti emotional incat s-ar casatori cu oricine!! Aceste persoane sfarsesc in relatii dureroase.

-Sexul - Unele persoane au apetitul sexual atat de mare, incat isi inchipuie ca vor pe cineva de care sa aiba grija, dar in realitate isi pretuiesc mai mult sexul decat o relatie de lunga durata. Unele persoane se poarta precum cainii “in calduri”, iar in acele perioade gasesc alte persoane care sa le impartaseasca pasiunea. Uneori pasiunea ramane pana la nunta, dar dupa aceasta se diminueaza, ramanand doar frustrare si durere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.