Setari Cookie-uri

Cum sa nu te casatoresti din motivele gresite

Pasii catre te conduc spre o casnicie fericita.

Daca simti ca ai multe goluri, de orice natura, nicio persoana, indiferent cat de mult te-ar iubi, nu va fi in stare sa le umple.
Ce e de facut?

Ar exista mai multe casnicii fericite daca oamenii si-ar lasa un timp sa se cunoasca pe ei, inainte sa incerce sa patrunda in mintea altcuiva. Este foarte usor sa confunzi atractia fizica sau pasiunea cu dragostea adevarata, pe termen lung. Una dintre modalitatile prin care poti evita sa te casatoresti din motive gresite este sa nu cauti un partener, pana cand nu stii ca esti pregatit pentru relatia aceea ce va conduce in final la o casatorie.

De ce sa te “indragostesti” de cineva daca nu ai nicio intentie de a te casatori sau de ramane o perioada mai lunga de timp alaturi de el/ea. Daca relatia dureaza de prea mult timp, exista riscul ca aceasta sa devina monotona si cuplul sa petreaca mai mult timp ingropand sentimentele negative. Cand vine timpul potrivit pentru casatorie, acestia sunt mai indragostiti de relatie, decat unul de celalalt. Astfel se vor casatori dintr-un motiv gresit. O mare greseala pe care o fac tinerii din ziua de azi, e ca nu isi mai permit sa se bucure de o parte importanta a tineretii lor, singuri.

Citește și:

Din cand in cand, ei inteleg sensul cuvantului “iubire”, se implica in relatii serioase, care deseori ii fac sa-si consume energia pe convorbiri telefonice interminabile, nopti nedormite, note proaste, pierderea apetitului, etc. In felul acesta ei pierd placerea de a construi prietenii adevarate, care nu conduc la relatii amoroase. De retinut este ca, intr-un fel, relatiile amoroase te “scot de pe piata”, adica nu mai putem stabili alte relatii. Daca suntem “scosi de pe piata” prea devreme in viata, vom sfarsi intr-un mariaj care ne va impeidica sa ne bucuram de libertate si dezvoltare.

Acesta este unul din motivele pentru care consilierea pre-maritala este vitala pentru toate cuplurile.
Dragele mele, meditate foarte bine care sunt adevaratele motive pentru care doriti sa va casatoriti si aveti grija sanu va casatoriti din motivele gresite!

Citește și:

Te imbratisez cu drag,
Theona

PS: Daca ti-a placut articolul acesta ma gasesti pe http://femeiadesucces.ro unde vei primi un cadou de bun venit cartea ”Cum sa devii o femeie de success pe toate planurile” si cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”

PPS: Afla care sunt cele mai intalnite 5 motive pentru care femeile sunt parasite de barbate si invata cum sa le eviti: http://femeiadesucces.ro/blog/5-motive-serioase-pentru-care-barbatii-parasesc-femeile

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.