Setari Cookie-uri

Cum sa nu te casatoresti din motivele gresite

Pasii catre te conduc spre o casnicie fericita.

-O evadare din propria viata - Multi se casatoresc nu pentru ca au gasit persoana potrivita, ci doar ca o scuza pentru a evada din propria viata. Gandeste-te la urmatoarele afirmatii pentru a-ti da seama daca nu cumva si tu incerci sa eviti sa te confrunti cu propriile probleme.

1. Am in spate multe relatii nesatisfacatoare.
2. Nu petrec perioade mari de timp fara a fi implicat intr-o relatie.
3. Relatiile in care ma implic imi ocupa foarte mult timp.
4. Cand sunt intr-o relatie, dedic mai putin timp intereselor si prietenilor mei.
5. Este o regula ca mie nu imi place sa-mi petrec timpul de unul singur, ci prefer compania altor persoane.
6. Mi se pare mai usor sa-i motivez pe altii sa-si rezolve problemele decat sa ma motivez pe mine sa mi le rezolv pe ale mele.

Unii oameni au relatii doar pentru s-au plictisit de apatia din vietile lor, si decat sa caute in interiorul lor solutia pentru a nu se mai simti asa, se implica intr-o relatie si fac din asta unicul lor scop.

Citește și:

- Pentru a evita maturitatea - Prea multi oameni se casatoresc doar pentru ca vor pe cineva care sa le poarte de grija. Aceste persoane de regula devin dependente emotional de parteneri. Acest gen de relatie poate fi indentificat usor atunci cand : a) diferenta de varsta dintre parteneri este mare, b) exista diferente mari pe plan financiar si profesional, c) exista un contrast mare intre experienta de viata a celor doi parteneri.

- Vinovatia - Sunt multi cei care raman intr-o relatie, inainte de casatorie, pentru ca le e frica ce s-ar putea intampla daca ar renunta. S-ar putea sa se simta vinovati ca nu s-au purtat la fel de frumos precum partenerul. Atunci cand te hotarasti sa fii cu cineva pentru ca te simti vinovat, si nu din iubire, il inseli si pe el, si pe tine.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.