Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci ale relatiei fericite

Regulile de aur pentru un cuplu de durata!

Iti doresti un viitor stralucit alaturi de el? Daca raspunsul tau este afirmativ, iata ce reguli de baza trebuie sa respecti in relatia ta de cuplu:

1. Gandeste cu voce tare

Comunicarea este cheia unei relatii de succes. Fie ca vrei sa il lauzi, fie ca vrei sa il critici, spune intotdeauna ceea ce gandesti. Nu te astepta ca iubitul tau sa iti citeasca gandurile. Oricat de bine te-ar cunoaste, niciodata nu va sti exact ce iti doresti daca nu ii marturisesti singura.

2. Sa nu minti

Mai mica sau mai mare, minciuna tot minciuna se numeste si strica armonia intr-o relatie. Mai devreme sau mai tarziu, adevarul iese intotdeauna la suprafata si nu prevesteste un final fericit. Minciuna provoaca dezamagire chiar si in interiorul celui mai frumos cuplu. Distruge increderea si prevesteste de cele mai multe ori despartirea.

cuplu fericit sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

3. Nu trada

Tradarea este una dintre cele mai mari greseli dintr-o relatie. Rareori este trecuta cu vederea si provoaca foarte multa suferinta. Chiar daca esti tentata sa cedezi in fata ispitei, incearca pentru o clipa sa te pui in locul celuilalt. Cu siguranta, ai suferi la fel de mult daca ai stii ca iubitul tau ti-a fost infidel.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.