Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci ale relatiei fericite

Regulile de aur pentru un cuplu de durata!

7. Adormiti mereu in acelasi timp

Poate au trecut deja luni sau ani de cand sunteti impreuna si fiecare si-a format deja un ritual de somn. Insa, chiar daca programul vostru nu se aseamana si sunteti tentati sa adormiti la ore diferite, incercati sa va puneti in pat la aceeasi ora. Amintiti-va de inceputul relatiei, cand nu va mai saturati unul de celalalt si abia asteptati sa puteti lenevi impreuna toata noaptea.

8. Iarta fara sa porti resentimente

Niciodata nu este usor sa acceptam o greseala. Dar daca vrei sa iti imbunatatesti relatia de cuplu si consideri ca vrei sa acorzi o noua sansa, fa-o din toata inima. Iarta fara sa porti resentimente, asteptand momentul oportun pentru a face multiple reprosuri celuilalt.

9. Sustineti-va la bine si la greu

Ofera-i jumatatii tale sprijinul de care are nevoie. Sarbatoreste cu el victoriile dar fii alaturi de iubitul tau si in momentele dificile. Barbatii vor sa para stapani pe situatie in orice moment, dar adevarul nu este intotdeauna asa cum pare. Cand intampina o problema isi fac o mie de ganduri si sunt extrem de tensionati.

Citește și:

Asadar, dovedeste-i celui de langa tine ca poate conta pe sprijinul tau in orice moment. O vorba calda sau o simpla strangere in brate au o semnificatie deosebita.

sex sursa foto: shutterstock.com

10. Nu neglijati viata sexuala

Sexul reprezinta sarea si piperul intr-o relatie. Sporeste interesul si mentine pasiunea aprinsa. Asadar, cand vine vorba de sex lasa-ti imaginatia libera si uita de inhibitii. Totul este permis atata timp cat tu si iubitul tau sunteti satisfacuti.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.