Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci ale relatiei fericite

Regulile de aur pentru un cuplu de durata!

4. Respecta si vei fi respectata

Ofera-i iubitului tau aceeasi atentie pe care ti-ai dori sa ti-o acorde si el tie. Respectul este mai mult decat o porunca pentru o relatie implinita. Reprezinta o dovada de apreciere si iubire neconditionata. Cuvintele dure si umilinta nu isi au locul intr-un cuplu cu adevarat fericit. Si nu, stresul cotidian sau problemele de la munca nu sunt o scuza pentru un comportament agresiv.

5. Gasiti solutii in doi

Intr-un cuplu deschis fiecare trebuie sa isi impartaseasca gandurile. Sunteti singurii protagonisti ai relatiei voastre si stiti cel mai bine ce se petrece in intimitatea voastra. De aceea, trebuie sa stiti sa va rezolvati singuri problemele. Cautati solutii in doi si nu ii lasati pe altii sa va influenteze. Mama, sora sau cea mai buna prietena vor fi intotdeauna subiective si nu vor sti sa ofere raspunsul corect.

Citește și:

relatie fericita sursa foto: shutterstock.com

6. Radeti impreuna

Nu degeaba se spune ca persoanele inzestrate cu simtul unorului sunt mai atractive. Rasul are multiple efecte benefice intr-un cuplu: reduce stresul, detensioneaza certurile si reimprospateaza relatia. Asadar, bucura-te impreuna cu iubitul tau de toate aceste avantaje.

Radeti impreuna si folositi-va de autoironie pentru a diminua momentele dificile. Uitati-va la filme de comedie si glumiti cat mai des unul cu celalalt.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.