Setari Cookie-uri

10 Trucuri sexuale thailandeze

Exploreaza-ti sexualitatea si stinge lumina in dormitor!

Adapteaza tehnici sexuale stravechi si bucura-te de orgasme multiple alaturi de iubitul tau. Iata cateva secrete orientale:

1. Scapa de inhibitii

Intra in pielea unei asiatici dezinhibate si uita de orice retinere. Cel putin pentru o noapte, ori pentru totdeauna, ti-ar sopti barbatul de langa tine. Dovedeste ca esti o femeie pasionala si surprinde-ti iubitul cu tehnici sexuale variate. Incearca tot ce-ti trece prin minte si nu ezita sa fii cat mai vorbareata.

sursa foto: shutterstock.com

2. Experimenteaza

Foloseste-te de toate simturile si obtine o noapte memorabila de sex alaturi de el. Mainile, buzele si ochii te pot ghida catre senzatii deosebite. Mangaie-ti senzual tot corpul , apoi innebuneste-l si pe el cu atingeri fierbinti. Saruta-l pasional acolo unde-si doreste cel mai tare, apoi priveste-l provocator in ochi. Fa tot ce-ti trece prin cap si transforma-te intr-o adevarata zeita a sexului.

Citește și:

3. Marimea nu conteaza

Daca stii cum sa te misti. Stiu, deja ai contrazis in gand aceasta afirmatie imaginandu-ti ce orgasm rasunator poate sa-ti ofere un penis cu dimensiuni impresionante. Ei bine, iata ca orientalii sunt de parere ca marimea nu conteaza. Pozitiile sexuale care ofera unghiuri de penetrare profunde si gradul de placere garanteaza cu adevarat satisfactia in pat.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.