Setari Cookie-uri

10 Trucuri sexuale thailandeze

Exploreaza-ti sexualitatea si stinge lumina in dormitor!

4. Aminteste-ti tot ce ai invatat

Cum de la cine? Cu siguranta, barbatii care au trecut prin patul tau te-au invatat destule trucuri erotice. Bineinteles, si tu te-ai folosit de ei pentru a te urca pe culmile placerii. Considera-te o norocoasa daca ai avut de unde sa inveti si foloseste treptat toate tehnicile pe care le-ai testat de-a lungul timpului. Experienta are un rol esential intr-un cuplu. Asadar, ai incredere in tine si uita privirile pe care ti le arunca fecioarele neprihanite. Printul din povesti care le va aprecia inocenta nu exista.

5. Afla mai mult

Nu ezita sa-ti satisfati curiozitatea atunci cand vrei sa afli ceva. Thailandezii si asiaticii au fost binecuvantati cu tehnici sexuale stravechi, de aceea nu duc lipsa de informatii la acest capitol. Afla tehnici ascunse din Kamasutra si daca esti interesata de mai mult, nu ezita sa te informezi din filmele porno.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

6. Exploreaza-ti corpul

Descopera-ti punctele fierbinti ale corpului, apoi arata-i si iubitului tau cum vrei sa fii mangaiata. Fii curioasa si studiaza-ti atent corpul.. De ce nu, ofera-i chiar lui o priveliste de neuitat si invita-l in camera atunci cand iti explorezi zonele in care ti-ar placea sa fii atinsa. Va fi foarte incantat sa te priveasca , poate chiar se va oferi sa-ti ofere si o mana, ori cateva degete de ajutor.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.