Setari Cookie-uri

10 Trucuri sexuale thailandeze

Exploreaza-ti sexualitatea si stinge lumina in dormitor!

7. Saruta pasional

Sarutul poate fi arma ta secreta pentru cateva senzatii speciale. Folosindu-te de limba si de buze, simuleaza cat mai bine actul sexual in timp ce iti saruti iubitul. Pentru inceput plimba-iti usor limba peste buzele lui si cand sarutul devine mai intens, strecoara-i-o in gura. Variaza miscarile , si nu ezita sa il musti usor atunci cand jocul se aprinde.

8. Extaz prin masaj

Nu trebuie sa te transformi intr-o adevarata experta in masaj. Concentreaza-te doar pe o anumita zona de interes si vei fi cu siguranta apreciata. Sopteste-i cateva vorbe fierbinti la ureche, apoi maseaza-i cum stii mai bine penisul.

Foloseste si un ulei special de masaj, incalzit putin in prealabil si du-l usor, usor pe treptele orgasmului.

9. Fii la inaltime

Ia exemplul asiaticelor sunt renumite pentru sexualitatea debordanta. Aseaza-te deasupra lui si fa-l sa inteleaga ca acum tu detii controlul.

Citește și:

Pune-l intai sa stea intins pe spate si incepe actul sexual cu miscari lente. Schimba pozitia si roaga-l sa stea rezemat de perete, apoi incaleca-l din nou si alterneaza miscarile. Incruciseaza-ti picioarele in jurul lui si o sa obtii o penetrare cat mai profunda.

Ai mainile libere, asadar poti sa-l atingi in voie, dar nu-l lasa sa stea deasupra.

10. Amana orgasmul

Meditatia joaca un rol esential in tehnicile sexuale antice. Pune imaginatia la lucru si intensifica astfel gradul de excitare. Studiaza toate reactiile iubitului tau si vezi cand este aproape de ejaculare. Amana-i cat poti orgasmul leganandu-te cat mai lent in poala lui, apoi ofera-i un adevarat cocktail de placere orgasmica.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.