Setari Cookie-uri

70 de idei pentru a te razbuna pe el

Barbatii sunt obraznici si trebuie sa fie pedepsiti!

11. Acum, daca tot e toamna, incepe sezonul vinului fiert: pe al lui fa-l foarte picant (piper, boia de ardei... poti pune ce vrei tu!) sau serveste-i-l fierbinte si spune-i ca nu frige.

12. Cand iesiti cu prietenii lui fa glume proaste pe seama dimensiunilor lui.

13. Pregateste-i o seara romantica si toarna pe el miere pe care sa o lingi... partial. Cand spiritele se incing, sufla un pumn de faina spre el.

14. In cel mai nepotrivit moment, povesteste-i cu rapiditate si cu multe cuvinte ce s-a intamplat prietenei colegei tale de munca.

15. Te suna cand tocmai a plecat de la munca si se plange ca ii e foame. Pregateste ceva de mancare ce nu ar manca nici intr-o mie de ani... Mazare! Sau broccoli!

16. Aranjeaza-te ca atunci cand te pregateai sa iesi la primele intalniri cu el. Nu trebuie decat sa iesi din casa asa si sa te duci la cea mai buna prietena si sa va uitati la un film: parul ciufulit si hainele botite ii vor da de gandit...

Citește și:

17. Pune un film porno pentru a va uita impreuna si razi isteric la orice chestie care l-ar putea aprinde.

18. Cand sta prea mult in dus, spune-i ca te-ai autosatisfacut si ca poate sa se intoarca in dus sa faca la fel.

19. Daca te-a rugat sa il trezesti si se miorlaie sa il mai lasi 5 minute, dupa alte 5, 5, 5 minute... epileaza-l! Cu epilator sau ceara! Trezeste-l pe nenorocit!

20. Biciuieste-l! (bine, sunt unii carora s-ar putea sa le placa, dar sigur iti va placea si tie)

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.