Setari Cookie-uri

70 de idei pentru a te razbuna pe el

Barbatii sunt obraznici si trebuie sa fie pedepsiti!

21. Stai in baie (poti sa iti iei telefonul sa te joci, sa scrii mesaje, sa faci baie, dus, manichiura etc) pana il faci sa isi ude chilotii. Sa vezi cum ar putea sa iti povesteasca asta!

22. Culca-te imbracata cu tricoul lui... si atat. Si lasa-l sa stie ca doar atat ai pe tine, dar ca nu faci parte din meniul serii.

23. Duminica dimineata, cand e somnul mai dulce, da drumul la muzica! Tare! Eros Ramazotti!

24. Fa-i unghiile de la maini cu oja cand doarme si ascunde dizolvantul. Sa se duca asa la munca!

25. Cand se uita la serialul preferat, pune-l pe Justin Bieber sau pe Lil Wayne (stiu, nimeni nu ii place pe astia doi!) sa ii cante!

26. A intarziat la munca? Perfect! Roaga-l cu fata ta cea mai draguta sa iti calce si tie rochita, ca tie nu iti iese la fel de bine!

27. Desi iti tii farfuriile si tacamurile curate, cand pui masa doar pentru el, pune-ti amprentele cu unt pe fiecare margine de farfurie, pe cutit, pe lingura, pe pahar, pe ce apuci.

Citește și:

28. Topeste niste ciocolata cu lapte si manjeste colacul de la baie.

29. Este randul tau sa iei berea? Cumpara ceva tropical, lamaios, fructat ( barbatilor adevarati nu le place berea aromata).

30. Roaga-l cu vocea ta cea mai dulce sa iti citeasca cel mai siropos articol pentru femei sau replicile de la o telenovela, ca pe tine te ustura ochii sau ai treaba, dar vrei sa stii ce se intampla.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.