Setari Cookie-uri

5 Tipuri de relatii de evitat

Cine n-o da cu bata-n balta de cateva ori nu va sti niciodata, dar eu iti spun oricum...

2. Regele Leu

Nu conteaza daca este vorba despre tine sau despre el, dar unul trebuie sa domine. Intr-adevar, oriunde este nevoie de o mana de fier care sa le controleze pe toate: importanta este manusa de catifea (celalalt nu trebuie sa se simta dominat, altfel, mai devreme sau mai tarziu, va pleca).

De cele mai multe ori, cel care detine controlul uita, cand este in public, ca egalitatea intr-o relatie este dezideratul universal si ca nimanui nu ii place sa fie, sa se simta sau sa fie vazut sub un mare papuc.

Daca in spatiul privat partenerului ii place sa fie dominat, e ok, dar ceilalti trebuie sa vada un echilibru in relatia voastra (de preferat, un echilibru care sa existe, chiar daca la scara mai mica, si in interiorul caminului).

Sursa foto: Shutterstock.com

3. Regatul Unit

Cum asa? Uite asa: cuplul in care sunt doi regi. Amandoi incapatanati, amandoi cu tendinte dominatoare. Niciunul nu lasa de la el.

Citește și:

Va iubiti tocmai pentru forta de care celalalt da dovada. Din pacate, sansele de supravietuire ale unei astfel de relatii sunt foarte, foarte mici: ia gandeste-te, care a fost cel mai lung regim monarhic cu doi conducatori? Nici macar Caesar nu a putut accepta sa fie dublat in forta, cu toata inteligenta lui. Toate relatiile de acest fel se vor finaliza cu un razboi crunt.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.