Setari Cookie-uri

5 Tipuri de relatii de evitat

Cine n-o da cu bata-n balta de cateva ori nu va sti niciodata, dar eu iti spun oricum...

4. Germania si Anglia

Vesnic in razboi. Ati ajuns vreodata la un consens? Nu, bineinteles! Se lasa aproape de fiecare data cu usi trantite sau cu “Da’ taci odata, ca m-ai capiat!”.

Intr-adevar, sexul nervos este fantastic! Totusi, nu merita sa iti ucizi neuronii, nervii, ficatul si ce mai ai tu mai bun prin tine doar de dragul sexului. Sex bun mai gasesti si in alta parte.

Sursa foto: Shutterstock.com

5. Printesa si broscoiul/ Doamna si Vagabondul

Tu inalta, frumoasa, bine aranjata, iar el un bursucel cu burta, pitic, eventual si cu (un inceput de) calvitie. La un moment dat, iti vei da seama, oricat de bine ati duce-o impreuna, ca iti doresti un Fat Frumos langa tine, nu un Quasimodo (Cocosatul de la Notre-Dame).

Daca tu vii dintr-o familie mai buna decat el sau daca ai diplome de licentiata, iar el a abandonat scoala in clasa a 10-a… o perioada iti va fi rusine sa te prezinti cu el. Dupa ce trece acel interval de timp, va incepe el sa se simta inadaptat si inadaptabil in cercul tau.

Citește și:

Oricare varianta de “poveste” ai trai-o… nu veti putea fi cu adevarat fericiti niciodata. Trebuie sa existe asemanari si potriviti si completari atat fizic, cat si pe plan spiritual sau intelectual.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.