Setari Cookie-uri

Dragoste pe net: Ce spun pozele de pe Facebook despre relatia ta?

Intr-o relatie/ Singura/ Este complicat/ Logodita/ Casatorita/ Divortata/ Vaduva... intr-o relatie sau singura - tot e complicat.

A innebunit lumea cu Facebookul. Stiu si eu, stii si tu, si totusi suntem si noi parte din „lume”. Te-ai combinat? Scrie acolo! Iesiti impreuna, dar nu stii daca sunteti impreuna? Scrie acolo ca e complicat! Ati iesit in oras si v-ati sarutat? Fa repede o poza si pune acolo! Vine cu tine la film, dar crezi ca are prietena? Scrie acolo ca e complicat! Sunteti impreuna de 7000 de ani, dar abia acum te-a cerut in casatorie? Bifeaza „Engaged”! V-ati casatorit pe 24 iulie? Pe 25 clar trebuie sa iti schimbi statusul: „Married”!

Sursa foto: Shutterstock.com

Ca sa nu mai spun despre cum toata lumea are cate un album doar „Cu iubi” si, din cand in cand, cate o poza de profil „Cu puiut – la Cascada Tornadelor, Cungaramacutimirilcote”.

Dragilor, poza de profil... este ca sa stie omul cui ii trimite cerere de prietenie, adica unui singur om. Faceti pagina separata pentru cuplul vostru minunat si iubaret!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.