Setari Cookie-uri

Dragoste pe net: Ce spun pozele de pe Facebook despre relatia ta?

Intr-o relatie/ Singura/ Este complicat/ Logodita/ Casatorita/ Divortata/ Vaduva... intr-o relatie sau singura - tot e complicat.

Prieteni cu beneficii

Urmatoarea categorie de porumbei este pentru cei cu statusul „it’s complicated”.

Ce e asa de complicat? Esti cu el sau nu esti? Pai am fost, dar nu mai suntem, dar ne mai vedem, dar ne mai pupam, dar nu mai iesim impreuna, dar ne mai satisfacem nevoile, dar de Valentine’s, daca suntem singuri, suntem impreuna, dar dar dar dar... si uite asa: statusul e complicat sau singur, iar pozele „romantice” continua sa curga.

Afisari, vrem afisari multe! Si like-uri! Cat mai multe like-uri! Si sa vada Ileana ca eu inca mai sunt cu George si sa se oftice ca tot cu mine sta! Si sa vada toate prietenele mele (false) ca inca il am pe fraier sub papuc! Oh, si sa nu uitam de tanti Gica, o stii: matusa care are Facebook si te spioneaza ca sa ii raporteze mamei tale „ce face obraznica aia de fiica-ta!”

Citește și:

Da, da! Viata pe Facebook este de-a dreptul si de-a stangul palpitanta! Dar viata de dincolo de internet... viata ta, pe care o simti, o traiesti si de care te plangi... aia cum e?

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.