Setari Cookie-uri

Dragoste pe net: Ce spun pozele de pe Facebook despre relatia ta?

Intr-o relatie/ Singura/ Este complicat/ Logodita/ Casatorita/ Divortata/ Vaduva... intr-o relatie sau singura - tot e complicat.

Iubire cu nabadai

Stii, vorbesc despre fericitii care isi umplu paginile de Facebook cu melodii siropoase dedicate, cu poze impreuna, cu imagini cu alte cupluri fericite, cu ei zambind larg, sarutandu-se, tinandu-se de mana. Poate ca ei chiar sunt fericiti, dar chiar trebuie sa isi arunce bucuriile in fata celor mai putin norocosi?

La mare, la munte, in camera, in timp ce spalam catelul, cand gatim, cand mergem impreuna cu acelasi metrou la munca sau cum ne pupam sub umbrela daca ploua afara: este totul acolo. Prietenii care nu te vad doua zile nu au nevoie sa te sune sa te intrebe de sanatate, intra pe Facebook si afla tot ce vor: ce ai mancat (cu iubi, desigur. Si probabil la vreun fast-food cu prea multe sedii), unde ai fost, ce melodie ati ascultat si, desigur, ca iti este foarte bine, pentru ca esti indragostita si esti cu el si el este cu tine SI!

Citește și:

Dar un dram de discretie mai avem si noi? Nu, ne punem toata viata pe tava retelelor sociale si apoi ne plangem ca prea ne comenteaza lumea, ca se baga toti in vietile noastre, ca daca ne despartim primim 1000 de comment-uri si de comentarii vii despre „cat de bine va statea impreuna!”, pe care le uram, dar zambim politicos si spunem: „da, stiu, ne statea”.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.