Setari Cookie-uri

Dragoste pe net: Ce spun pozele de pe Facebook despre relatia ta?

Intr-o relatie/ Singura/ Este complicat/ Logodita/ Casatorita/ Divortata/ Vaduva... intr-o relatie sau singura - tot e complicat.

Relatie ratata

Daca esti „Intr-o relatie”, dar nu ai poze cu tine si partenerul tau, esti o ratata! Clar! Ti-e rusine cu el! Ii e rusine cu tine! Ti-a interzis sa pui poze cu el! Aha! Asta e pentru ca umbla si cu altele!

Nici macar nu este nevoie sa te gandesti la toate astea. De cele mai multe ori, asa sunt vazute persoanele care nu au poze cu partenerul pe Facebook. Nimeni nu isi ia un minut de meditatie – absolut necesar in asa o societate – astfel incat sa isi dea seama ca singurul si cel mai plauzibil motiv este discretia spiritului tau modest.

Este atat de bine cand esti fericit in caminul tau... doar pentru tine, nu pentru a le arata altora. Aceea este fericirea autentica: cea pe care o cauti si o simti doar pentru tine. Iar iubirea... este cea pe care o simti tu, cea care te face sa ai chipul luminos si sa-ti sclipeasca ochii cand vorbesti despre el.

Citește și:

Poze? Da, trebuie sa ai, ca sa va amintiti fiecare moment impreuna: si atunci cand ati fost la Gradina Botanica pentru a vedea trei buruieni neintretinute, si atunci cand s-a stricat usa de la dulap si a facut el pe mesterul, si atunci cand ati facut clatite impreuna, dar tu ai ramas sa speli toate vasele... Stii ce vreau sa zic: fiecare moment! Numai ca imortalizarea este facuta pentru cei pozati... si pentru cei apropiati lor (in special dupa moartea fericitului cuplu... sau a partilor lui), nu pentru pseudomediatizare.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.