Setari Cookie-uri

Dragostea se face si in trei?

Poveste despre o partida memorabila de sex in grup

Am iesit toti trei in oras, in jurul unei sticle de vin. Recunosc, poate au fost doua sau trei dar aveam nevoie de un intaritor.

I-a suras propunerea noastra de la inceput si pana sa ma dezmeticesc eu bine, am ajuns toti trei la ea acasa. Ma simteam fastacita ca si cum m-ar fi scos doamna profesoara la tabla si eu nu stiam lectia.

M-a sarutat de cateva ori si m-am relaxat. M-a intins pe pat si ma simteam ca Natalie Portman sub Mila Kunis. Gemetele ei exersate ma calcau pe nervi dar m-am gandit ca asa-i scenariul!

Prietenul meu era in culmea fericirii dar mie imi venea sa-i sterg zambetul de motan in calduri de pe fata. La inceput si-a concentrat atentia asupra mea dar devenea din ce in ce mai fascinat de cealalta femeie.

Nu stiu exact ce cascadorie de circ au executat ei doi dar au ajuns in clasica si romantica pozitie mamaie-tataie iar eu am ramas simplu spectator. Erau atat de prinsi unul in altul, la propriu, ca eu as fi putut sa le fac si poze dar tot nu si-ar mai fi dat seama ca mai eram acolo. Eu eram in plus, ea era in vorba-ceea!

Citește și:

M-am urcat in primul taxi pe care l-am gasit si am ajuns acasa hohotind. Flacaul a binevoit sa ma caute abia a doua zi dimineata semn ca nu-mi dusese lipsa. Nu m-am oboist nici macar sa-i deschid usa.

Am invatat doua lectii foarte importante din partida mea de aproape sex:

1. Sexul in grup functioneaza doar in filmele XXX

2. Nu ma voi mai apropia niciodata de un barbat pentru care nu este suficienta o singura femeie.

L-am invitat pe dracu-n casa si m-am asteptat sa faca matanii. Dar daca Leonardo DiCaprio si Johnny Depp mi-ai face o propunere, cu siguranta nu as zice nu.

Sorina N, 27 ani

SURSA FOTO prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.