Setari Cookie-uri

Dileme sexuale in cuplu

Intimitatea este mama rabdarii

Luati foc, va rog! Orgasmul e pe vine.

Barbatii ajung la orgasm mai repede decat femeile. Cei care nu asteapta sa termine doamnele primele termina uneori in mai putin de 2 minute. Nu ca ar vorbi glasul experientei amare, asa zice la cartea de biologie, ba inca si la Biblie.

Scopul primordial al sexului (in doi) este inmultirea prin pui vii acoperiti cu par si hraniti cu lapte. Prin urmare, creierul e programat sa-si duca treaba la bun si cat mai adanc sfarsit de teama concurentei.

De fapt, penisul are forma pe care o are ca sa scoata din vagin sperma altor parteneri, pentru a garanta astfel ca Posesorul numarul 2 se va inmulti mai abitir decat Posesorul numarul 1. Lectie de biologie valabila doar in perioada in care oamenii cresteau copiii si paduchii in pestera.

Prin urmare sincera si brutala, daca partenerul tau te lasa nesatisfacuta (si asta se intampla mai des decat recunoastem si noi si ei), nu-ti cade mana daca te satisfaci singura. Nici nu orbesti, nici nu-ti creste par in palma cum nu-i creste lui par pe limba daca pune gura stii tu unde.

Citește și:

Taina imbaierii zilnice

Fapt demonstrat stiintific, social si olfactiv: oamenii care nu se spala, miros de la distanta. Apoi cum sa-ti mai arda de vreo propunere indecenta zilnica atunci cand baia e saptamanala? Atunci cand doi oameni stau mult timp impreuna, incep sa nu se mai jeneze unul de celalalt.

Fac pipi cu usa deschisa, se scarpina-n vazul lumii fara nicio jena si mai dau si cate o puturoasa sa-si marcheze teritoriul.

Nu zice nimeni ca-i rusine sa-i ceri barbatului un sul de hartie igiena urland de pe tron sa-ti aduca d-aia roz, ca cealalta zgarie sau sa ne ascundem rusinoase de toate cele lumesti ale trupului.

Am cunoscut acum cativa ani un cuplu care mi-a schmbat ideea de intimitate. Eram cu ei la masa si imparteam prieteneste o sticla de vin. Unul dintre ei incepe sa-mi povesteasca ce rusine au patit ei la mare mai an.

S-au cazat ca tot omu’ si s-au folosit de baie ca tot omu’. Atat doar ca s-au ales amandoi cu o minunatie de buba acolo unde nu bate soarele si-ti intra nisip in slip.

Citește și:

Ca sa se trateaze, si-au cumparat o crema cu care se ungeau reciproc in gaura aia de tara unde au fugit sa-si traiasca romantic iubirea. Ma uitam prostita la ei cu cata seninatate vorbeau in timp ce infulecau frateste din farfuria cu paste.

Nu am inteles atunci cat de intimi pot fi doi oameni. Sa se trateze reciproc de bolesnite, asta da, inteleg. La bine si la rau. Dar sa fuga unul de mirosul altuia, asta-i cu totul alta mancare de peste.

sursa foto prima pagina: dreamstime.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.