Setari Cookie-uri

5 Tehnici de masturbare la femei

Ghid de masturbare cu si fara "unelte"

Toata lumea o face, noi vorbim despre asta! Studiile arata ca cel putin 38% dintre femei isi iau orgasmul in propriile maini, atunci cand situatia o cere. Probabil ca mult mai multe dintre noi practica masturbarea dar sunt inca prea timide sa recunoasca.

Masturbarea nu duce la orbire, nu provoaca acnee si cu siguranta nu iti va creste par in palme. Motivele pentru care femeile se masturbeaza (si bine fac) sunt variate. Poate ca nu sunt satisfacute de viata lor sexuala si mandrul presteaza doar in beneficiul propriu sau se afla in lipsa de posesie a unui purtator de penis. Potrivit vorbelor de duh mirean, daca ai si nu folosesti, se usuca si cade! Lasand gluma la o parte, iata care sunt cele mai apreciate metode de masturbare, de la deget la capul...dusului.

1. Dusul cu cap rotativ

In ritualul de imbaiere, femeile adauga acum si ritualul de autosatisfacere. Singura conditie este sa ai un cap de dus rotativ. Este o metoda rapida si eficienta, dar nu garantam pentru silentiozitate.
Ca totul sa mearga cum trebuie, roteste dusul in asa maniera incat toate firicele de apa sa curga intr-un singur jet.

Citește și:

Relaxeaza-te, stai intinsa pe spate si tine dusul la o distanta mica deasupra clitorisului. Ai grija ca toata apa sa aiba cum sa se scurga de pe trupul tau. In caz contrar se va strange retinuta de picioarele tale si ai sa te alegi doar cu un dus fierbinte, la propriu.

2. Sex and the City... de una singura

Stim ca nu poate sa inlocuiasca bucata de carne dosita in spatele prohabului dar uneori un vibrator poate face minuni. Si nu orice fel de vibrator. Vorbim despre faimosul si infamul Iepuras.

Femeile au inceput sa il foloseasca atunci cand a fost dezbatut si prezentat in serialul Sex and the City.
Acesta arata ca un vibrator normal, doar ca are un mic “bonus”. Este destinat atat stimularii vaginale cat si stimularii clitoridiene datorita celor doua “urechiuse”, asemanatoare cu cele ale unui iepure. De aici si numele.

Citește și:

In ultmii ani a aparut pe piata si varianta Delfin, dotat cu o singura protuberanta iar mai nou, magazinele de profil se lauda si cu vibartorul care stimuleaza inclusiv anal. Ce soi de animal ar fi asta nu stim si nici nu conteaza.

Pentru a-ti face de cap asistata de Iepuras, ai nevoie si de un lubrifiant pe masura ca sa faca alunecarea mai usora. Si pentru ca el lucreaza in mediu umed (si intunecos), Iepurasul este waterproof.

Dream 7 Rabbit, pret: 188, 96 lei, disponibil aici

Sapte Mari Vibrator Stimulator, pret 139 lei, disponibil aici

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.