Setari Cookie-uri

5 Tehnici de masturbare la femei

Ghid de masturbare cu si fara "unelte"

3. Ce-si face femeia cu mana ei…

…stie doar ea. Este metoda clasica si probabil, cea mai practica. Nu ai nevoie nici de jucarii, nici de lubrifiant. Nu exista o tehnica ideala pentru “lucru manual”. Totul depinde de senzatiil epe care le experimenteaza fiecare dintre noi in parte.

Miscarile circulare si ceva presiune asupra clitorisului fac minuni. Pentru un orgasm rapid, poti incerca sa iti introduci un deget, hai doua (fie si trei) in vagin iar cu cealata mana iti masezi clitorisul cu intensitatea de care simti tu ca ai nevoie. Ai grija sa ai o perna la indeamna. S-ar putea sa fie nevoie de un amortizor pentru tipetele tale de placere.

4. Inelus invartecus cu vibratii si striatii

De ce sa faci scurta la mana atunci cand pleci de una singura la vanatoare de orgasme? Ai la dispozitie acum un inel facut special pentru fetele care stiu ca dragostea se face si de una singura.
Tot ce trebuie sa faci este sa-ti aplici “inelul” pe deget si sa lasi vibratiile sale placute sa faca toata treaba in locul tau.

Citește și:

5. Domnul O si Domnul G

Fara prea multe prezentari vorbim despre orgasmul obtinut prin stimularea punctului G. Teoretic, cel mai simplu ar fi sa incerci o stimulare cu degetele. Problema este ca punctul G poate fi destul de greu de gasit cu degetele tale, fiind pozitionat destul de sus in interiorul vaginului.

De aceea, o modalitate potrivita pentru stimularea acestui Graal al sexului este un vibrator cu o forma speciala. Stai pe spate, ridica-ti genunchii si relaxeaza-te. Foloseste eventual un strop de lubrifiant. Apoi, cu multa rabdare manevreaza-ti vibratorul usor in vagin pana gasesti punctul magic si BINGO! Vei petrece multe seri placute de una singura.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.