Setari Cookie-uri

Wow! Cele mai erotice trenduri sexuale in 2013!

Ei, cum sa ne mai piperam si noi viata sexuala?

Exista cate o moda pentru orice, inclusiv pentru sex. Poate pare putin ciudat, dar toata lumea se satura din cand in cand de misionari si felatii, nu-i asa?

Tocmai de aceea cred ca este nevoie sa discutam din cand in cand despre practicile sexuale intalnite pe fata Pamantului: ne ajuta sa fim mai inventivi in propriul dormitor... sau pe unde ne apuca.

1. Sex sincronizat cu filmele pentru adulti

Pentru ca am auzit despre foarte multe femei oripilate de ideea filmelor explicite despre sex, ma gandesc ca ar trebui sa discutam putin despre acest lucru. Nu este nimic rau in a privi cativa straini satisfacandu-si poftele carnale. Si asta din doua motive: le-a placut si au fost platiti pentru asta.

Atata timp cat nu iti lasi copiii sa vada asta la varste prea fragede, nu ai niciun motiv sa nu le urmaresti impreuna cu sotul sau iubitul tau: vi se vor aprinde calcaiele mai aprig, iar gafaielile si incurajarile din filme vor functiona ca un ecou al propriei placeri, intensificand-o. Inainte sa ma contrazici, incearca!

Citește și:

2. Experimentarea pozitiilor sexuale

Din cand in cand, trebuie sa aduceti ceva nou in relatia asta: eu propun o pozitie sexuala noua sau o jucarie noua.

Daca nu ai prea multa experienta (uneori si cand ai), kama sutra te poate lasa cu gura cascata. Experimenteaza orice pozitie poti, in functie de flexibilitatea ta si a partenerului tau, de dimensiunile si toleranta fiecaruia.

In cel mai bun caz... vei avea parte de orgasm multiplu. In cel mai rau caz, vei sti ca in pozitia aia nu mai vrei niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.