Setari Cookie-uri

Wow! Cele mai erotice trenduri sexuale in 2013!

Ei, cum sa ne mai piperam si noi viata sexuala?

3. Se poarta... sexul de dimineata!

Se practica sex in loc de sport: lasa aerobicul ala de 15 minute de dinaintea micului dejun, serveste o portie de sex! Sigur, barbatii nu vor zice niciodata „nu, iubito, lasa ca facem diseara, cand nu ne vedem fetele”, dar va trebui sa pastrati intotdeauna in noptiera o cutie de bombonele mentolate si una cu prezervative.

4. Sex in retelele de socializare

Se pare ca a fost pornit un curent Facebook-ian specializat in sex. Exista o aplicatie unde iti alegi un prieten tentant din lista si, daca si el te alege, aplicatia va va trimite notificari. Veti face schimb de fotografii sexy sau nud, in functie de dorinta de a trece peste preludiu sau nu. Partea mai rea este ca... nu stiti care, cand si cum termina. Cam searbad...

De altfel, exista si o aplicatie pentru iPhone care iti noteaza partidele: in functie de sunetele pe care le scoti, telefonul tau iti va acorda o nota... pentru ca tu nu stii daca o partida este rea, buna sau foarte buna decat daca iti bagi telefonul sub plapuma ca sa iti inregistreze decibelii si frematarile. Orgasmul sau lipsa lui nu mai sunt criterii multumitoare.

Citește și:

5. Altfel de sex oral: sexul la telefon

Fie ca este vorba de racirea relatiei, de dependenta de sex sau, pur si simplu, de curiozitate, se practica din ce in ce mai des sexul la telefon.

Uneori, unul dintre parteneri poate fi mai putin receptiv. La inceput. Dar, odata spiritele incinse si organele pregatite, ati putea avea parte de momente foarte intime.

Nu este nevoie de protectie sau sincronizare prea mare, nu trebuie sa te temi ca va lasati semne, ii si auzi vocea (atat de sexy uneori, nu-i asa?)... cu siguranta are mai multe plusuri decat sexul pe Facebook, nu crezi?

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.