Setari Cookie-uri

Wow! Cele mai erotice trenduri sexuale in 2013!

Ei, cum sa ne mai piperam si noi viata sexuala?

6. Sex de ocazie

Sexul de ocazie (casual sex) este recomandat persoanelor care fug de emotii. Va intalniti, va placeti, beti impreuna un pahar si urmatorul pas este dincolo de usa dormitorului. Toate bune si frumoase, mai ales daca luam in considerare faptul ca, uneori, barbatii sunt mai pasionali cand stiu ca nu au nicio obligatie fata de femeia pe care o penetreaza.

Numai ca exista si un dezavantaj pentru cel care dimineata se trezeste, isi aduna hainele si pleaca mirosind a sex spre propria-i locuinta, goala si rece.

7. Prieteni cu beneficii

Totul a pornit de la filmul ala... ba nu. Asta se intampla de ceva timp: totul este initiat intre doua persoane compatibile din punct de vedere sexual. Constientizeaza impreuna atractia sexuala, dar se tem de implicarea emotionala, asa ca vor impune cateva reguli: fara emotii, fara gelozii si fara degete in fund!
In final, se dovedeste ineficienta aceasta metoda: unul dintre parteneri intotdeauna va vrea mai mult decat o relatie ce se rezuma la sex.

Citește și:

8. Swingul

Exista oameni care, desi sunt casatoriti sau implicati in relatii serioase, s-au saturat unul de altul si vor sa experimenteze si altceva. Din acest motiv, merg la clubul swinger-ilor, unde fac schimb de parteneri si intretin relatii sexuale cu perechile "de inchiriat".

Curentul a luat nastere in Occident, dar, mai nou, a aparut si in Romania. Ce parere ai despre asta?

Fanteziile sexuale, sexul in dus si sexul in public (dar in locuri nu foarte evidente) vor fi mereu in trend. Atata timp cat dispozitia voastra se potriveste, experimentati tot ce se poate!

Pana la urma, nu conteaza trendurile sexuale, atata timp cat imaginatia ta sau a partenerului tau sau, de ce nu, a amandurora, functioneaza cum trebuie.

Iubiti-va cum va taie capul, numai iubire sa fie!

Sursa foto: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.