Setari Cookie-uri

5 Persoane toxice care iti distrug viata

Persoanele toxice iti distrug viata.

Cu totii avem acei “prieteni” dispusi sa faca totul pentru noi. Din pacate, doar vorbele sunt de ei deoarece atunci cand le ceri ajutorul pentru a rezolva o problema, iti intorc spatele.

Astfel de persoane ne trag in jos in loc sa ne faca sa crestem spiritual si profesional. In cazul in care ai pe cineva in viata ta care iti ia mai mult decat ii oferi, este timpul sa spui STOP. Te-ai gandit vreodata ca ti-ar fi mai bine fara ei?

Relatiile toxice pot scoate la suprafata ce-i mai rau din tine, iti pot rascoli trecutul, te pot sufoca, iti pot distruge cariera si viitorul.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Asadar, care sunt persoanele pe care nu le vrei in viata ta?:

1. Barfitoarea de la birou

Da, cateodata este bine sa faci o pauza de la munca si sa auzi barfele zilei. Dar de aici si pana la a vorbi non stop despre ce fac ceilalti oameni este cale mare.

Citește și:

Femeia barfitoare iti poate schimba parerea in ceea ce priveste anumiti oameni/ prieteni, ascunzandu-ti adevarul. Niciodata nu stii daca minte sau vorbeste serios, din surse sigure. De aceea cel mai indicat este sa eviti o astfel de persoana. Chiar daca pare prietenoasa, in cele din urma te va barfi si pe tine.

2. Fostul iubit care te suna tot timpul pentru sex

De ce nu te desprinzi de trecut? Poate ca mai ai sentimente pentru el sau poate ca este incredibil de bun la pat – nu conteaza. Trebuie sa iti reamintesti ca te-ai despartit de el pentru un motiv intemeiat.
Ar fi cazul sa te gandesti la viitorul tau inainte de a fi ranita. Nu uita ca, in cele din urma, tu vei fi cea care va suferi.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.