Setari Cookie-uri

5 Persoane toxice care iti distrug viata

Persoanele toxice iti distrug viata.


3. Bagaciosul

Cine nu are prin preajma sa acea persoana care sare in ajutorul tau fara sa ai nevoie, incercand sa iti planifice viata si sa iti rezolve problemele. Nimeni nu spune ca un ajutor este binevenit oricand, insa TU trebuie sa fii cel care il cere.

Pe de alta parte, este foarte important sa intelegi ca in viata esti singura, asa ca trebuie sa inveti sa fii independenta, sa lupti pentru idealurile tale, sa iti urmezi visurile si sa ai incredere in fortele proprii.

4. Prietenul dusman

Prieten pe fata, dusman pe la spate. Este cel mai bun prieten al tau, va intelegeti de minune, insa tot timpul iti pune “bete-n roata”. Un asemenea caz este cel mai des intalnit in randul femeilor.

Trebuie sa intelegi ca meriti sa ai alaturi prieteni adevarati, oameni pe care te poti baza si in care poti avea incredere. Exista femei nesigure care ajung sa creada ca merita asemenea “prietenii” sau ca acesta este un comportament normal al oamenilor. De aici porneste depresia, apoi continuam cu lipsa de incredere in propria persoana, nesiguranta si singuratatea.

Citește și:

5. Persoana influenta negativa

Uneori o influenta negativa poate fi chiar distractiva. Trebuie sa realizezi ca o persoana nepotrivita te poate “ajuta” sa descoperi cele mai urate si neplacute stari ale tale. Nu este obligatoriu sa o asculti, ci numai faptul ca stai in preajma ei este de ajuns pentru a iti schimba comportamentul.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.