Setari Cookie-uri

10 Sfaturi pentru o relatie fericita

Desi nu exista o reteta universala a fericirii, exista cateva reguli generale.

O relatie fericita presupune ca fiecare sa fie fericit si sa fiti fericiti si impreuna. Chiar daca aveti momente in care nu se intampla nimic, sa va puteti bucura in mod tacit de faptul ca sunteti unul alaturi de celalalt.

1. Acorda-i prezumtia de nevinovatie

Unele dintre noi pot fi foarte suspicioase in ceea ce priveste fidelitatea iubitului, insa acest lucru nu va face altceva decat sa il provoace sa treaca la fapte. Avem aceasta idee preconceputa despre cum toti barbatii sunt niste ticalosi infideli, insa ei insala doar daca sunt provocati: daca ii acorzi destula atentie, dar nu prea multa si daca ii faci macar sa creada ca ai incredere in el, nu va fi la fel de tentat sa calce stramb!

Daca nu te poti abtine si trebuie sa il controlezi, macar ai grija sa nu afle ca asta faci: barbatii urasc ordinele si controlul.

In plus, nu uita: cel suspicios este cel care isi doreste sa faca o prostioara sau cel care a facut-o deja. Cei nevinovati nu ii banuiesc nici pe ceilalti.

Citește și:

2. Daca te deranjeaza ceva, spune-i

Orice gest si orice cuvant poate fi corectat: daca iubitul tau face glume proaste sau are obiceiuri care te deranjeaza, spune-i. Poate nici macar nu isi da seama ca iti face rau: nu poate citi in stele ce iti displace si ce nu.

Ai grija sa fii foarte clara atunci cand este ceva serios, poate el este un soi mai glumet, la care functioneaza psihologia inversa: va trebui sa iti adaptezi discursul la personalitatea lui.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.