Setari Cookie-uri

10 Sfaturi pentru o relatie fericita

Desi nu exista o reteta universala a fericirii, exista cateva reguli generale.

3. Daca iti place ceva, spune-i

Tot dupa aceeasi regula a neputintei lui de a citi in stele ce vrei, va trebui sa ii spui cand iti place ceva sau cand iti doresti ceva anume.

Indiferent ca este vorba despre momentele de intimitate, despre cum gateste sau despre cum te priveste, spune-i cand ceva te face sa te simti mai bine si nu uita sa ii intorci favoarea.

4. Nu va criticati parintii

Oricate defecte sau vicii ar avea si oricat de mult v-ar enerva, chiar daca unul dintre voi este pornit impotriva parintilor lui, nu trebuie sa criticati parintii celuilalt. Nu in fata celuilalt.

Oricat de suparati am fi pe ei la un moment dat, parintii nostri vor avea intotdeauna un loc special si nimeni nu trebuie sa ii vorbeasca de rau.

5. Nu il insela

Daca vrei sa fii cu el, fii cu el! Nu cu el si cu Vasile si Grigore. De asemenea, chiar daca te intelegi foarte bine cu prietenele tale, exista cateva detalii intime pe care nu ar trebui sa le impartasesti cu ele: il va ajuta sa aiba mai multa incredere in tine si in el si sa se simta in largul lui de fata cu ele.

Citește și:

6. Impartiti-va sarcinile

Chiar daca locuiti impreuna, chiar daca doar va vizitati din cand in cand... este bine sa faceti fiecare cate jumatate. Daca tu gatesti, el spala vasele; daca el face ordine, tu duci gunoiul; daca el iti aduce flori, tu il astepti cu masa pusa.

7. Faceti-va mici surprize pe cat de des posibil

Un pupic neasteptat, o vizita sexy la serviciu, o partida rapida in club, o prajitura pentru sarbatorirea implinirii a trei luni, 6 zile si 12 ore de cand va cunoasteti, bilete la concertul trupei preferate, picnic intr-un colt intim din parc... ideile pot continua. Tu il cunosti mai bine, stii ce ii place: surprinde-l!

Daca tu faci asta, cu siguranta mai devreme sau mai tarziu iti va urma exemplul.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.