Setari Cookie-uri

Alimente care cresc libidoul

Afla care este cea mai usoara metoda prin care poti spori libidoul tau si al partenerului.

Migdalele reprezentau simbolul fertilitatii in Roma antica datorita acizilor grasi ce conduc la producerea de hormoni sexuali.

Lamaia are un rol de calmare si relaxare, mai exact, mirosul de lamaie. Pentru o seara romantica, aprinde cateva lumanari cu aroma de lamaie, sau fa o baie in care sa pui cateva picaturi de ulei esential de lamaie.

Busuiocul este un condiment considerat afrodisiac pentru ca "atrage barbatii spre sotiile lor", cum ar spune italienii. Busuiocul are proprietatea de a spori circulatia sangelui, producand astfel un efect de incalzire al organismului.

Vinul rosu este "bun pentru femei cand il beau barbatii" si nu numai. Acesta mareste nivelul de estrogen si sporeste circulatia sangelui in timpul actului sexual.

Maslinele sunt bune atat pentru tine cat si pentru partenerul tau. Cele negre se pare ca ajuta la cresterea libidoului feminin, pe cand cele verzi fac din partenerul tau un barbat mai viril.

Citește și:

Sparanghelul este supranumit "vitamina pentru sex" datorita formei sugestive si a continutului ridicat de Vitamina E.

Ardeiul iute te incalzeste, mareste fluxul sangelui si nivelul de endorfine. Reactia corpului la aceste efecte este cea de excitare sexuala.

foto prima pagina compozitie cu doua pahare de vin sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.